13 cuo 2016

Fiat Professional breddar teamet med ny talang: nya Talento

En storlastande talang är född. Smidig i staden, bekväm på landsvägen - Nya Fiat Professional Talento är en helt ny arbetskamrat med klassledande lastkapacitet och hög prisvärdhet kombinerat med smidiga köregenskaper. Lanseras i Sverige senast i augusti 2016.

Fiat Professional breddar teamet med ny talang: nya Talento

En storlastande talang är född.
Smidig i staden, bekväm på landsvägen - Nya Fiat Professional Talento är en helt ny arbetskamrat med klassledande lastkapacitet och hög prisvärdhet kombinerat med smidiga köregenskaper.
Lanseras i Sverige senast i augusti 2016.

Stockholm, 13 april 2016 - Fiat Professional lanserar helt nya Talento. En ny transportbil som fyller luckan i storleksklassen mellan Doblò Cargo och Ducato. Ett flexibelt arbetsfordon med kompakta yttermått och hög körsmidighet - men också med extraordinär lastkapacitet.
Namnet Talento är en referens till ett antikt italienskt mynt och symboliserar transportbilens och ett arbetsfordons viktigaste egenskaper. Namnet har högt symbolvärde och visar på fordonets kapacitet och dess talang. En bil som är redo att möta framtidens alla utmaningar.

Nya Talento är kompakt och välproportionerad. Kort motorhuv och en design med tydliga Fiat-linjer ger ett tufft och dynamiskt utseende såväl i fronten som baktill, hela tiden med en smart och användarvänlig utformning för maximal lastkapacitet.
Motorerna i nya Talento är effektiva och kraftfulla turboladdade dieselmotorer med effekt upp till 145 hästkrafter. Med en storleksklass mellan nuvarande modellsyskonen Doblò Cargo och Ducato fyller nya Talento en viktig lucka och möter alla professionella transportbehov.

Resultatet är en helt ny transportbil som maximerar och värdesätter såväl arbete och tid som kostnadseffektiviteten. I fokus står kundernas behov och det finns en bred uppsättning versioner av såväl skåpbilar, personbilar, crew cabs och flakbilar.
Fiat Professional har med sitt breda utbud, som nu snart utökas med Fiat Talento, och sin dedikerade organisation för yrkesmän en komplett lösning på samtliga kunders specifika last- och transportbehov.

Nya Talento lanseras i Sverige under augusti månad och premiärvisas på mässan Elmia Lastbilar den 24 augusti.

Är du journalist och önskar med information? Kontakta:
Bjarne Petersen
PR- och informationschef
Mobiltelefon: +45 2927 8832
E-post: bjarne.petersen@fcagroup.com
www.fiatprofessionalpress.se / www.fiatprofessional.se
Foto: http://www.fiatprofessionalpress.com/gallery/detail/1556